12 okt. 2011

Jidder som vanligt

Ingen kan väl ha missat Håkan Juholts senaste blunder

Jo jag säger senaste för karln har varit i blåsväder för..dock inte i en orkan som den här

Om nu förundersökningen skulle visa att han enbart är klantig och allmänt dum i skallen och det är inte (tyvärr) åtalbart att vara puckad så (jo om du som som vanlig svensson råker kryssa fel hos FK) är han rökt bland mellanmjölkens folk iaf så han kan bara förlora vad som än händer

Att fiffla med skattepengar för egen vinning är jag helt övertygad om att alla politiker gör i mer eller mindre utsträckning med bla taxiresor osv MEN det är skillnad på en person som sitter som ledamot och nån som aspirerar på rollen som framtida statsminister.
Dom här skeletten skulle ha grävts fram redan när han blev partiledare för Sveriges näst största parti.Att han sen velar och rent av ljuger gör inte saken bättre

Valet är 2014 och jag tror att om Håkan får sitta kvar så är socialdemokraterna dömda redan nu!
Folk dömer fortfarande Mona Sahlin för Toblerone-affären som var 90 nångång? Så fiffel med skattepengar is a BIG NO NO!
Littorins sexaffärer och ickebetalda tv-licenser är en droppe i havet då vanligt folk tycker att det inte är så jävla illa men skattepengar..OJ OJ OJ då jävlar!

Så sorry Socialdemokrater..Gör er av med honom...han är ett sänke och kommer bli alliansens bästa valarbetare


Sen så är drevet vidrigt att se...media har bestämt att han ska gå kosta vad det kosta vill..En tidning lägger upp ALLA hans räkningar så att folket ska leta fel..Ehh va? Vad hände med förundersökningen?
Så snälla media..VI vet att han har gjort fel medvetet eller omedvetet men låt nu åklagarna göra sitt jobb!

1 kommentar:

Vonkis sa...

De där reglerna som Aftonbladet gick ut med att de var så glasklara, de fanns ju inte ens. Skrev ett blogginlägg om vad som verkar uppröra folk i det här landet.

http://vonkis.blogspot.com/2011/10/bostadsbidrag-vs-brott-mot-folkratten.html